­

Per 1 januari 2023 is de Opleiding Sound & Resonance gestart en de Opleiding Soundhealing gestopt.
Hierin heeft de Opleiding Soundhealing een flinke upgrade gekregen en zijn daar het Klankbad en het werken met een stemvork aan toegevoegd als klankinstrumenten. Daarnaast zijn er mooie technieken toegevoegd die meer diepgang geven binnen de kennis/praktijk van de klankschaalmassage. Zo is er een compleet nieuwe behandeling op het gebied van het werken met de Chakra's en gaan we werken op disbalansen in de verschillende lagen van de aura.
De Basiscursus werken met Klankschalen en de Cursus Klankschalensessies komen los van een opleiding in het aanbod te staan.

Voor oud en huidige studenten van de Opleiding Soundhealing betekent dit het volgende voor instroming bij de Opleiding Sound & Resonance.
Indien je de volgende cursus hebt gevolgd, kun je instromen bij:
- Vervolgcursus Klankschaalmassage 1 --> Transformatie SH - S&R (2 uur € 25,-) + Module 2, daarna kun je doorstromen naar Module 3, 4, 5 en 6
- Vervolgcursus Klankschaalmassage 2 --> Transformatie SH - S&R (2 uur € 25,-) + Module 2, daarna kun je doorstromen naar Module 3, 4, 5 en 6
- Vervolgcursus Klankschaalmassage 3 --> Transformatie SH - S&R (2 uur € 25,-) + dag 1 Module 2 + Module 4, daarna kun je doorstromen naar Module 5 en 6
- Vervolgcursus Klankschaalmassage 4 --> Transformatie SH - S&R (2 uur € 25,-) + Module 4, daarna kun je doorstromen naar Module 6
- Voor het ontvangen van een nieuw diploma, dien je de Transformatie SH - S&R, Module 4 en Module 6 te hebben gevolgd.

Dit betekent ook dat je de nieuwe documentatie krijgt voor hetgeen je al gevolgd hebt, die ook naar een hoger energieniveau zijn getild.

Op deze manier hopen wij een passende oplossing te hebben gevonden voor de transitie naar een hogere trilling en energie.

Data 2023: 26 september 
Data 2024: 28 januari, 11 maart, 18 mei, 17 september of 12 november
Tijd: 1x 2 uur (19.00 - 21.00 uur)
Cursuskosten: € 25,- p.p. (vrijgesteld van BTW)

Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven. Deze avonden en ochtend staan vermeld in het aanmeldformulier als 'Transformatie SH - S&R'.

­