­

Voor iedereen die aangetrokken wordt door de transformerende kracht van klank en trilling, zijn er diverse opleidingen te volgen. 

Happynings Soundhealing biedt de volgende opleidingen (modulair mogelijk)
Opleiding Energetic SoundTouch
Werkt ontspannend, is praktisch en stimuleert lichaam en geest op de verschillende lagen van het lichaam. Het werken met energie door middel van klank, resonantie in de aura, chakra's, op de meridianen en reflex-/acupunctuurpunten zorgt voor een totaal therapeutisch effect op de gehele mens. Er wordt met klankschalen, zowel kristal als de metalen klankschalen en stemvorken gewerkt. Daarnaast word er gewerkt met Body Stress Release, Body Drum Relax en de Energetic Release Technique.

Opleiding Soundhealing
Wordt als complete methode uiterst succesvol ingezet voor diepteontspanning evenals voor ondersteuning bij ontwikkelings- consultatie- en helingsprocessen. Het brede toepassingsgebied reikt van geboortevoorbereiding tot aan stervensbegeleiding. In deze opleiding werken we met klankschalen, gong, oceandrum, tingsha, koshi's en eventuele andere klankinstrumenten. Deze kennis kun je inzetten voor jezelf, in groepen en individueel als klankschaalmassage.

Opleiding Fonoforese
Het werken met stemvorken is een subtiele, maar zeer krachtige therapievorm, waarbij gebruik wordt gemaakt van heel precies gestemde stemvorken. Deze kunnen ingezet worden op het lichaam, waaronder de chakra’s, meridianen en reflexzones.

Happynings Soundhealing kiest er bewust voor haar opleidingen klein te houden, dit betekent een maximum van 6 cursisten. Zo krijgt iedere cursist de aandacht die hij/zij verdiend.
Er wordt ondersteuning geboden bij ontwikkelingsprocessen, het aanzetten tot het vrijmaken van belemmeringen en het bewust worden om zo nieuwe inzichten te vergaren.
Tijdens de cursussen van Happynings Soundhealing richten wij ons op het stimuleren van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, zodat de cursist meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie krijgt.
Wij houden de visie en missie van Happynings Soundhealing in acht.

Er is altijd de mogelijkheid om iedere cursus of module van een opleiding die je hebt gevolgd een keer over te doen. Hierbij wordt dan alleen een kleine vergoeding gevraagd voor de lunch, maar de cursus zelf is gratis om te herhalen.

KTNO Geaccrediteerd
Happynings staat geregistreerd bij de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO) en is geaccrediteerd voor de opleiding Energetic SoundTouchSoundhealing en Fonoforese
Klik hier voor meer informatie.

CRKBO Geregistreerd
Happynings staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daardoor vrijgesteld van BTW.

­