­

In deze module gaan we alle aangeleerde technieken en kennis met elkaar verbinden. We gaan werken met klankschalen (Tibetaans en Kristal), stemvorken, Body Drum Relax, Energetic Release Technique. En de chakra's, meridianen, reflex-/acupunctuurpunten en de wervelkolom.
De reflexologie verdeelt de voeten, handen en oren in zones die in verbinding staan met delen in het lichaam zoals het hart en de lever. Stimulering van deze zones vormt een natuurlijke therapie die zorgt voor versterking van het immuunsysteem en opheffing van energieblokkades, zodat het lichaam weer optimaal kan functioneren en in balans is.

Alle aangeleerde technieken mag je in de praktijk gaan brengen om zo je eigen behandelingen te creëren die op dat moment van toepassing zijn bij de cliënt. Na het afronden van deze module kan men de Supervisie doen en de opleiding afronden met het praktijkexamen. Tijdens dit traject krijg je ondersteuning en begeleiding waar nodig.

Deze unieke methode is alleen bij Happynings Soundhealing te leren en te ondergaan. Een verdieping voor je eigen ontwikkeling en jouw bewustwording.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen, 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 324,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­