­

Neem de tijd, adem en leg de mandala puzzel in elkaar. Het heilige en oude symbool van harmonie en mindfulness. 
De puzzels uit de Mandala-serie combineren meditatie en kleurentherapie, waardoor je in de abstracte ruimte van gedachten kunt duiken en onderweg je echte zelf kunt ontmoeten. 
Dit is een unieke en bijzondere houten puzzel. Een uitstekend cadeau voor kinderen en volwassenen. Ze hebben unieke puzzelstukjes die superleuk zijn om te leggen en ook nog eens je IQ verhogen. Dit spel is een aangename en nuttige oefening omdat het de hersenen en de fijne motoriek ontwikkelt tijdens het spelen. De puzzels zijn gemaakt van hoogwaardig multiplex en elk stuk is laser gesneden, uniek en kunstig anders gemaakt.

Wil jij mediteren en ontspannen tijdens het puzzelen?
Een kijkje in jezelf nemen en de kalmte en helderheid van gedachten voelen. Met deze houten mandala van Unidragon kom je helemaal tot rust. Deze prachtige puzzel helpt je om je te concentreren op de gekoesterde dingen tijdens het puzzelen. Met elke minuut mindfulness komen dingen die je wenst steeds dichterbij. De mandala dient als hulpmiddel om je te helpen groeien, jezelf te verbeteren en succes te hebben. Het is dus meer dan een puzzel alleen. Het leuke van deze puzzel is dat hij unieke stukjes bevat, zoals vormpjes van bloemen, patronen, dieren en veel meer. De zijwand van de mandala heeft een ‘eindeloos’ patroon, het heeft geen begin of einde.

Verkrijgbaar in 7 soorten mandala puzzels en in diverse moeilijkheidsgraden.
200 puzzelstukjes - € 49,99
350 puzzelstukjes - € 69,99
700 puzzelstukjes - € 99,99

Bewuste Liefde Levensboom Onuitputtelijke Overvloed Opkomende Zon
       
Overkoepelende Tegenstellingen Ruimte Dromen Spiraal Incarnatie  
        

­