­

De basis van al het leven is energie en alles is met elkaar verbonden. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de veranderingen in onze energie en frequentie. Door invloeden van binnen-en buitenaf merken we vaak dat we minder in balans zijn.

Het is bekend dat de Schumann frequentie voor elk leven op aarde van elementaire betekenis is.
De oertrilling helpt daarbij en verbetert de lokale en algehele beweeglijkheid en spiercoördinatie. Het activeert de bloedsomloop en stofwisseling, heft gevoelige blokkades op waardoor er minder spierspanning is.
Deze gecontroleerde energietoevoer beperkt zich niet alleen tot het spierweefsel, en werkt ook in andere lichaamsweefsels, zoals zenuwcellen, bindweefsel en lymfeweefsel. Hierdoor worden verdere positieve effecten bereikt, zoals verhoging van de weerstand, het uitdoven van rugklachten en gewrichtspijnen, reductie van stress en slapeloosheid.

Het heeft geen negatieve bijverschijnselen en het is toe te passen bij kinderen en tot op hoge leeftijd te gebruiken. De conditie is eenvoudig te onderhouden en het verbetert het algehele welzijn al na enkele behandelingen.

De fijn afgestemde, driedimensionale en ritmisch ronddraaiende impulsen van het resonantie systeem op basis van de Schumann frequentie, werken integraal op fysiek en psychisch vlak. De buitengewone betekenis van de, door de fysicus professor Winfried Otto Schumann ontdekte, elektromagnetische frequentie van de aarde voor het menselijk organisme, wordt door uiteenlopende wetenschappelijke studies aangetoond.

Wil jij ervaren wat deze geweldig resonantie voor jou kan betekenen? Kom naar de workshop en door theorie en praktijk zul je ervaren wat voor waardevols het jou brengt.
Je zult ervaren dat het Biodynamische Energie Systeem (met de trilling van 7,83 Hertz) met de Schumann frequentie veel moois in jou teweeg kan brengen.

Tijd: 19.00 - 21.00/21.30 uur
Data 2024:
20 juni, 22 juli, 20 augustus, 19 september, 21 oktober, 19 november of 18 december
Investering: € 25,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 8 personen.

Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­