­

Cursussen

Bij Happynings Soundhealing kun je terecht voor diverse cursussen, opleidingen en trainingen.

Dit betekent dat je niet verplicht bent een opleiding te volgen.
Je kunt je inschrijven voor de diverse cursussen, die tevens ook onder een opleiding vallen.
Zo zijn de volgende cursussen los te volgen:
- Introductieworkshop Klank & Trilling
- Basiscursus Klankschalen
- Basiscursus Stemvorken
- Cursus Klankschalensessies
- Cursus Klankreizen
- Cursus Klank en Coaching
- Cursus Klank en Kids
- Cursus Klank en Stervensbegeleiding
- Cursus Kristallen Klankschalen
- Modules Energetic SoundTouch
-
Modules GongMaster
- Modules Light Optimum Transformations
- Modules Sound & Resonance

Voor iedereen die aangetrokken wordt door de helende kracht van klank en trilling, is de introductieworkshop klank en trilling een unieke ervaring. In deze workshop leer je kennis te maken met klankschalen, stemvorken en andere klankinstrumenten, waarin de basiscursus werken met klankschalen of stemvorken juist meer een verdieping geeft om te werken met diverse klankschalen/stemvorken voor jezelf en anderen.

Alle cursussen en modules vermeld in de diverse opleidingen zijn los te volgen en er is geen verplichting om de opleiding volledig af te ronden.
Zo is er de opleiding Energetic SoundTouch, GongMaster, Light Optimum Transformations en Sound & Resonance. Tijdens de diverse opleidingen word er gewerkt met klankschalen, gongs, kristallen klankschalen, stemvorken en andere klankinstrumenten.

Happynings Soundhealing kiest er bewust voor haar cursussen klein te houden, dit betekent een maximum van 6 cursisten.
Zo krijgt iedere cursist de aandacht die hij/zij verdiend.

Er is altijd de mogelijkheid om iedere cursus die je hebt gevolgd een keer over te doen. De cursus zelf is gratis om te herhalen, dit geldt ook voor de opleiding.

Ben je als wellness bedrijf/zorginstantie geïnteresseerd om klankschalensessies te gaan geven, zodat je jouw gasten/cliënten heerlijk kunt laten genieten van de klankschalen en andere instrumenten. Dé weldaad voor lichaam en geest; dan is deze training voor jouw medewerkers uitstekend om te volgen.

KTNO Geaccrediteerd
Happynings staat geregistreerd bij de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO) en is geaccrediteerd voor de opleiding Energetic SoundTouchGongMasterLight Optimum Transformations en Sound & Resonance. De Basiscursus Klankschalen, Cursus Klankschalensessies, de Module 1 van de Energetic SoundTouch opleiding en de Module 1 van de opleiding Sound & Resonance.

CRKBO Geregistreerd
Happynings staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daardoor vrijgesteld van BTW.

­