­

Deze module bestaat uit twee cursusdagen. Er zijn geen vereisten om deel te nemen aan deze cursus. Je leert de basistechnieken in het geven van een klankschaalmassage en ondergaat de massage zelf ook om de werking te ervaren en te begrijpen. Men ontdekt het weldadige effect van resonantie en klanken op en om lichaam en geest. Na deze cursusdagen heeft men voldoende basiskennis opgedaan om een ontspannende klankschaalmassage te kunnen geven met drie klankschalen en een Gong.
Tevens leer je te werken met een klankbad. Dit is een klankschaal die minimaal een doorsnede heeft van 45 cm, zodat je er in kunt staan. Niet alleen leer je het klankbad toe te passen voor jezelf en anderen, en ook om te gebruiken voor tijdens een klankschaalmassage, Soundhealing en eventuele therapeutische doeleinden. Met een klankbad kun je zowel lichamelijke als psychische klachten verlichten en geeft het een gevoel van weldaad voor lichaam en geest.

Tijdens de gehele cursus staat het thema reiniging van lichaam en geest centraal. Je leert een volledige klankschaalmassage te geven met meerdere schalen. Ook werken we aan de verdieping van je kennis en vaardigheden op het gebied van resonantie.
Het werken met een Hartschaal en een klankschaal voor de bredere werking komen hierbij aan te pas. Tevens gaan we met de Gong werken voor het intensiveren van de klankschaalmassage en daarin het afschermen van de cliënt voor invloeden van buitenaf.
Na deze dag ben je in staat om een behandeling te geven van 15, 30, 45 en 60 minuten. Daarnaast kun je een behandeling geven aan cliënten in een zittende- en liggende positie. De klankstoelmassage komt hierbij ook aan bod.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 324,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

Deze cursus is geaccrediteerd bij KTNO.

­