­

Kristallen klankschaal

De invloed van de kristallen klankschalen werken verbluffend diep op mensen in. De kristallen klankschalen werken, door zijn samenstelling, in op al de kristalstructuren die in ons gehele lichaam zijn gevormd. Vandaar ook dat het wel lijkt of de schaal van kristal veel doordringender werkt. Het werkt echter veel specifieker, omdat je werkt met de hoogfrequente trilling van de kristallen van de schaal. De klankschalen van kristal bestaan uit hetzelfde materiaal als bergkristal en hebben daarom, alleen al door te staan in een ruimte, een zuiverende werking op deze ruimte en het lichamelijk en geestelijk welbevinden van mensen dieren en planten. Niet alleen een ruimte, maar ook het lichamelijk en geestelijk gebied van de mens wordt gereinigd, gezuiverd en versterkt.

De schalen zijn te gebruiken als instrument om bepaalde klachten van mensen te helen. Tevens zijn zowel mentale klachten als lichamelijke pijn te verlichten met het geluid van klankschalen van kristal.

Door middel van zacht aanslaan met een speciale stok die is omwikkeld met bijvoorbeeld een stuk leer kan een klank worden verkregen. Ook als de omtrek van de klankschaal zacht wordt aangestreken met deze stok kun je een aanhoudende klank produceren. Door langzaam te draaien met weinig druk kun je de klank lang aanhouden en zeer zacht laten klinken. Hoe zachter de klank, hoe meer iemand geneigd is deze toon toe te laten. Ook het aantikken met een zachte klopper gaat uitstekend. Een klankschaal van kristal behoeft een andere benadering als een Tibetaanse klankschaal. Het vergt meer kennis en aandacht.

In de cursus Kristallen Klankschalen worden de lichamelijke, therapeutische en spirituele mogelijkheden van de klankschalen aangeboden.
Er wordt dieper ingegaan op de herkomst, werking, tonen, trilling, aura en chakra’s waarmee deze kristallen klankschalen allemaal verbinding hebben.
Tevens leer je de techniek van het bespelen van de kristallen klankschalen en waar deze schalen allemaal inzetbaar zijn.
Uiteraard onderga je zelf ook een healing met de kristallen klankschalen.
Er wordt de nodige aandacht geschonken aan individuele ervaringen en vraagstukken.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen schalen meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 1 dag, van 10.00 - 16.30 uur
Data 2024: 
19 mei (VOL), 2 juni (VOL), 5 juli, 11 augustus, 4 september, 4 oktober, 3 november of 6 december
Investering: € 189,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­