­

Een verdieping op de eerste module van de Opleiding Energetic SoundTouch therapeut.
In deze tweedaagse gaan we werken met de Body Drum Relax (BDR) en de Energetic Release Technique (ERT).

Alle methoden en technieken kunnen met BDR worden gecombineerd en worden daardoor effectiever.
De Body Drum Relax wordt vooral toegepast bij de cliënt om deze versneld naar een ontspanning te brengen om dichter bij zichzelf te komen.

De Energetic Release Technique leert je hoe je verbinding maakt met jezelf, met een ander en met de bron van informatie.
Je wordt bewust van en je leert je te verbinden met de krachtbron in jou.
Met de Energetic Release Technique heb je op het gebied van gezondheid, welzijn en welvaart alles binnen handbereik. Door verbinding te leggen tussen het grote veld van informatie en de lichaamswijsheid ontstaat een opzichzelfstaande, maar tevens als complementair inzetbare, methode die zeer doeltreffend is. Een methode die zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

Deze unieke methode is alleen bij Happynings Soundhealing te leren en te ondergaan. Een verdieping voor je eigen ontwikkeling en jouw bewustwording.
Aan het eind van deze twee dagen, weet je hoe je de verschillende methodes al kunt integreren met een behandeling met een klankschaal en stemvorken. En kun je direct daarmee aan de slag.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen, 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 324,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­