­

In deze 2 cursusdagen leer je hoe je dieper gaande klankreizen kunt geven aan groepen.
Alvorens je deze cursus wilt volgen, is het een aanbeveling om Level 1 van de GongMaster opleiding te hebben gevolgd indien je met een gong van minimaal 80 cm wilt werken tijdens je klankreizen.
Je leert tijdens deze dag, op een verantwoorde en doelgerichte wijze, de klank te gebruiken voor individuele begeleiding van klankreizen.
Diverse mogelijkheden voor het geven van een klankreis komen aan bod. Tevens word er ook aandacht besteed hoe de veiligheid te bewaken tijdens een klankreis.
Wat wil je vertellen/bereiken met deze klankreis en hoe kun je er een bepaald verhaal aan geven of juiste diepte om de reizigers een mooie transformatie te bezorgen.

Tijdens deze twee dagen komen de volgende onderwerpen aan bod:
- spelen vanuit verschillende posities
- veiligheid bewaken voor jezelf en de groep
- basisdragers
- in beweging zettende klankinstrumenten
- diverse klankinstrumenten en de werking ervan
- tips and tricks

Zo word er tijdens deze cursusdag gewerkt met de Tam Tam en Feng gong, klankschalen, chimes en andere mooie klankinstrumenten. Om zo met een vertrouwd gevoel het in de praktijk te brengen.

Je kunt deze cursus volgen wanneer je de Sound & Resonance Module 1 (en voor oud-studenten de Vervolgcursus Klankschaalmassage 1) of Module 1 van de Opleiding Energetic SoundTouch hebt afgerond en de Cursus Klankschalensessies hebt gevolgd.
Indien je ook wilt werken met Kristallen Klankschalen en/of een gong, dan is het een advies om de Cursus Kristallen Klankschalen / Level 1 van de GongMaster opleiding voor deze cursus te hebben afgerond. 

Tussen de twee dagen zit een thuiswerkopdracht, hier mag je rekening mee houden. Zodat je tijd vrij houd om deze opdracht te voltooien voor de 2e lesdag.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen, 10.00 - 17.00 uur
Data 2024: 
29 september + 20 oktober of 27 november + 8 december
Investering: € 324,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­