­

Uniek in Nederland, een vierdaagse opleiding GongMaster inclusief 8 uur durende Gong Puja!

De Gongmaster opleiding is voor mensen die hun gezondheid en emotioneel welzijn willen verbeteren. Deze opleiding is voor mensen die 1 op 1 sessies of gong-klanktransformaties willen geven voor groepen. Er is geen ervaring nodig, alleen de bereidheid om open te staan ​​voor de krachtige resonantie van de Gong, en jezelf toe te staan ​​je eigen stijl te vinden binnen de aangeboden kennis.
Van holistische beoefenaars, klankwerkers, yogadocenten, therapeuten tot masseurs, iedereen kan na deze training werken met de transformerende resonanties van de Gong.
Klik hier om de Opleidingsbrochure te downloaden.

Gongs hebben een ongelooflijke manier om tijd en plaats te veranderen, iets wat je zelf zult ervaren als je jezelf onderdompelt op dit unieke pad.

Wanneer de Gong bespeeld wordt met de juiste bedoeling en techniek, helpen ze bij:
- veranderen van overtuigingen en oude patronen
- verminderen van stress en angst
- raakt het lichaam op cellulair niveau
- verlaagt hartslag en ademhaling
- verminderd ontstekingen
- reduceert piekeren
- veranderen van bewustzijnstoestanden
- verbetert focus en duidelijkheid

Gongs worden al lang erkend vanwege hun krachtige vermogen om negatieve energie te zuiveren en sterke trillingen te creëren, zowel in een ruimte als in ons energetische systeem. Veel beoefenaars en ontvangers zijn getuige geweest van hoe de Gong een individu, of zichzelf, kunnen vrijwaren van negativiteit en chaos, en hoe onregelmatigheid en weerstand worden verwijderd en het hele bestaan wordt hersteld tot een staat van harmonie.

­