­

In deze 2-daagse zeer praktijkgerichte training krijg je kennis aangereikt met de elementen die een belangrijke rol kunnen spelen op jouw weg om een professioneel ondernemer met een bloeiende praktijk te worden. Hoe start je nu met een eigen praktijk, dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.

Naast de kennis van de praktijkvoering gaan we aan de slag met diverse technieken die inzetbaar zijn bij de klankschaalmassage om dieper te gaan werken. Om zo meer transformatie en bewustwording bij jouw cliënt te creëren. Dit doen we door te kijken naar de psychische- en/of energetische betekenis van klachten, ziekten en bepaalde lichaamsdelen waar dit kan plaatsvinden. Met deze verdieping kun je meer werken voor de lange termijn oplossing en dit zal veel moois opleveren voor jou en je cliënt.
Technieken als werken in de aura en met een lemniscaat, afvoeren en nog veel meer om heel praktisch klachten aan te pakken.

Tussen de twee dagen zit een thuiswerkopdracht, hier mag je rekening mee houden. Zodat je tijd vrij houd om deze opdracht te voltooien voor de 2e lesdag.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 324,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­