­

In deze 2-daagse training krijg je kennis aangereikt met de elementen die een belangrijke rol kunnen spelen op jouw weg om een professioneel ondernemer met een bloeiende praktijk te worden. Hoe start je nu met een eigen praktijk, dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.

Eerst zul je wellicht een drempel over mogen, dat je het kunt en dat je (al) genoeg weet om een ander te kunnen ondersteunen in wat deze nodig heeft. Tijdens de eerste dag van de cursus gaan we in op de praktische zaken, het financiële deel. Een praktijk voeren gaat namelijk over zorg verlenen en ook over ondernemen. En dat betekent dat je bepaalde materie ook echt zakelijk mag aanpakken. En wat is daar voor nodig, waar mag je rekening mee houden? Daarin helpen wij je op weg.

Het kan ook zijn dat je al een eigen praktijk hebt en dat je nog niet voldoende naar buiten durft te treden. Tijdens deze cursus gaan we intensief met veel thema's aan de gang. We gaan het hebben over het 'als-dan' principe. Wat heb je nog nodig en welke emotionele blokkades zitten je (nog) in de weg om uit te voeren wat je eigenlijk, diep in je hart, zou willen. Hoe kun je omgaan met deze (soms torenhoge) drempels? 

Naast de kennis van de praktijkvoering gaan we aan de slag met diverse technieken die inzetbaar zijn bij de klankschaalmassage om dieper te gaan werken. Om zo meer transformatie en bewustwording bij jouw cliënt te creëren. Dit doen we door te kijken naar de psychische- en/of energetische betekenis van klachten, ziekten en bepaalde lichaamsdelen waar dit kan plaatsvinden. Met deze verdieping kun je meer werken voor de lange termijn oplossing en dit zal veel moois opleveren voor jou en je cliënt.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 299,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'S&R 2'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­