­

De Opleiding Light Optimum Transformations (LOT) is een behandelvorm waarbij we gebruik maken van technieken, klank en trilling die werken op lichaam, ziel en geest. Het is diepgaand en stimuleert in de verschillende lagen van ons bewustzijn en onbewuste. 
Het werkt in op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam. Het werken met energie, trilling door middel van de resonantie van de aarde, vrijlaat technieken en diepgaande herschepping van vastzittende energie zorgt voor een totaal transformerend effect op de gehele mens. 
Er wordt gewerkt met het Schumann Resonantie Systeem, kristallen klankschalen, stemvorken (zowel kristal als RVS), lichtinstrumenten en zeer transformerende technieken om oude energie vrij te laten. Daarnaast is de Trauma Release Technique een zeer krachtige en liefdevolle techniek waarmee oorzaken in het bewustzijn verwerkt mogen worden. Tevens werkt deze techniek nog verder door op de onbewuste lagen.
LOT is altijd een op maat gemaakte behandeling naar aanleiding van de wensen en problematiek van jouw cliënt.

De effecten van een Light Optimum Transformations behandeling, kunnen het volgende teweeg brengen.
De behandeling kan verschillende effecten hebben, dit verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen geeft transformatie een dieptewerking voor het fysieke lichaam en de psyche. Om hoger in trilling te komen en ons meer af te stemmen op de devine energie, dienen we eerst onverwerkte zaken te transformeren alvorens we ons letterlijk en figuurlijk lichter kunnen gaan voelen.

Enkele andere positieve effecten zijn

  • veel bewustzijn en inzichten bij cliënt
  • meer in contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie
  • activeren en ondersteunen van het zelf genezend vermogen
  • lichamelijk en geestelijke transformatie
  • meer balans op energieniveau
  • het transformeren van blokkades in de aura, chakra's en ziel
  • meer werken op de kern van de klacht/oorzaak
  • vermindering van klachten
  • verwerking van zielsverwondingen

Ook op het emotionele-/psychische niveau heeft de behandeling verschillende effecten. In het algemeen voel je je na de behandeling(en) weer energiek, positief, vrijer en bewust, ontspannen, is je hoofd kalmer en sta je met beide benen weer goed op de grond. Je bent weer één met je kern, één met je ziel. Het kan ook zijn dat na transformatieve technieken de ware klacht zich openbaart, waar vervolgens op gewerkt mag worden in een volgende sessie.

­