­

Dit is een unieke ervaring en een ongelooflijke overnachtingservaring die de opleiding GongMaster biedt, waarin je de eerste kans krijgt om op te treden voor een groep, in wat bekend staat als een ‘Gong Puja’.

Het overnachtingsaspect van de Gong Puja bied je de mogelijkheid om deel te nemen, te ondergaan/ervaren, en het is ook een ongelooflijke kans om te geven aan de deelnemers van de Gongbad Puja.
Puja is het Sanskrietwoord voor ceremonie.
Een Gong Puja bestaat uit een 8 uur durende marathon waarin de geluiden van diverse gongs samensmelten. Dit is een zeer krachtig, transformerend en diepgaand evenement, waarvan veel deelnemers hebben gezegd dat ze het een levensveranderende ervaring hebben gevonden. De nachtelijke Gongbad Puja loopt door de nacht, de ochtend in en eindigt met een sluitingsceremonie. Dit exclusieve trainingsevenement is alleen voor een beperkt aantal mensen en zal je altijd herinneren als een prachtig onderdeel van je reis door het leven.

In level 2 gaan we dieper in op het werken met de Gong. De Gong voor zelfhealing, wat een dieper begrip is van hoe de gongs jouw cliënten kunnen helpen, dankzij de manier waarop het jou heeft geholpen.

Tijdens deze twee dagen komen de volgende onderwerpen aan bod:
- Gong voor zelfzorg
- reflecties en leerlessen
- aanvullende technieken in het bespelen van de Gong
- hoe om te gaan met privé-sessies en cliëntzorg
- sessiestructuur en opties
- het geven van 1-op-1 Gongtherapiesessies met een cliënt
- nieuwe instrumenten waaronder de gong in de hand
- praktische 1-op-1 Gongtransformaties op elkaar
- inleiding tot andere instrumenten
- opzetten en uitvoeren van een groepsgongmeditatie
- live Gongbadopstelling en structuur

Op dag 1, in de avond voer jij samen met jou mede deelnemers een live Gong Puja uit voor het publiek, die de hele nacht duurt, en ervaar de samensmelting van diverse Gongs.

Voor consumpties, vegetarische avondmaaltijd, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen, 10.00 - 16.00 uur, inclusief Gong Puja
Cursuskosten: € 499,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. 
Schrijf je nu in en verhoog jouw vibratie. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­