­

Basiscursus StemvorkenTijdens deze cursus maak je kennis met de achtergrond van fonoforese en het werken met stemvorken. Welke soort frequenties zijn er en wat voor soort stemvorken kun je gebruiken.
In deze praktische cursus krijg je al meteen een aantal behandelingen aangeleerd, waardoor je deze na de cursus meteen in kunt zetten.
Je gaat tijdens de cursus zelf aan de slag met het geven en ontvangen van een behandeling.
Tevens gaan we tijdens deze basiscursus ook in op de planeten die corresponderen met de stemvorken. En hoe je een horoscoopdiagram kunt lezen met betrekking tot stemvorken. Je krijgt naar aanleiding van de cursus genoeg informatie toegestuurd zodat je je nog verder kunt verdiepen in de materie.
Door middel van fonoforese kun je werken met zowel fysieke als psychische klachten in combinatie met andere therapieën.
Deze cursus is een onderdeel van de Opleiding Stemvorken/Fonoforese.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de cursusdag zijn er voldoende stemvorken aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van stemvorken en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen stemvorken meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 2 dagen, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 299,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Basis Stemvorken 1'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­