­

Tijdens deze cursus maak je op dag 1 kennis met de achtergrond van fonoforese en het werken met stemvorken. Welke soort frequenties zijn er en wat voor soort stemvorken kun je gebruiken.
In deze praktische cursus krijg je al meteen een aantal behandelingen aangeleerd, waardoor je deze na de cursus meteen in kunt zetten.
Je gaat tijdens de cursus zelf aan de slag met het geven en ontvangen van een behandeling.
Tevens gaan we tijdens deze basiscursus ook in op de planeten die corresponderen met de stemvorken. En hoe je een horoscoopdiagram kunt lezen met betrekking tot stemvorken. Je krijgt naar aanleiding van de cursus genoeg informatie toegestuurd zodat je je nog verder kunt verdiepen in de materie.
Door middel van fonoforese kun je werken met zowel fysieke als psychische klachten in combinatie met andere therapieën.

Dag 2 gaan we specifiek werken op klachten, ziekten en stimuleringspunten. 
Hoe ga je om met hulpvragen van jouw cliënt op het gebied van fysieke- en psychische klachten, zoals hoofdpijn, griep, stijve nek, stress, depressie en nog veel meer?
We gaan dieper in op de kennis en het werken met 5 stemvorken, waaronder de Meestervork, Dagtoon, Jaartoon, Geomagneetveld en Waterstofgamma.
In 2 dagen tijd krijg je genoeg informatie tot je om een behandeling op de meest voorkomende klachten te geven.
De trilling van de stemvork is aangenaam en zacht. Als een liefdevolle celmassage trilt de frequentie door je lichaam en masseert de eventuele disbalansen en/of blokkades weg.

Basiscursus Stemvorken

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de cursusdag zijn er voldoende stemvorken aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van stemvorken en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen stemvorken meenemen, en zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 2 dagen, 10.00 - 17.00 uur
Data 2024:
3 + 10 april, 8/9 mei, 29/30 juni, 8 + 15 september, 5/6 oktober of 28/29 november
Investering: € 324,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­