­

Na het volgen van de 5 modules ga je starten met het EST (Energetic SoundTouch) supervisie programma. Je wordt inmiddels geacht met EST te kunnen werken en zal minimaal vijf cliënten behandelen en dit uitwerken in een behandelplan, waarover je feedback ontvangt van je supervisor.
Tijdens de supervisie krijg je ondersteuning en begeleiding. Tevens bieden wij een telefonische (Skype) supervisie ondersteuning om casussen direct te begeleiden en/of bespreken.
Nadat de vijf behandelplannen goed bevonden worden en je een supervisiebehandeling ondergaan hebt, rond je de opleiding af met een laatste opleidingsdag.
Na de afronding zullen wij je blijven ondersteunen en begeleiden om een goed en ervaren Energetic SoundTouch Therapeut te zijn.

Door het volgen van de 5 modules en de supervisie ben je in staat om de kennis om te zetten in de praktijk en ben je klaar voor jouw afronding van de opleiding.
Tijdens de laatste dag bespreken we casussen en mag je een behandeling uitvoeren om alle aangeleerde technieken te integreren.
Je mag zelf bepalen hoe deze behandeling eruit gaat zien en hoe je de verschillende technieken en methoden terug laat komen.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een diploma en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 189,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. De afronding van deze opleiding staat vermeld in de agenda als 'Module 6’. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­