­

Wanda Hoos (1977) heeft zelf ervaren wat stress met de balans van lichaam en geest kan doen en zet nu haar kennis in om mensen te helpen een nieuwe balans te vinden. Ze ondersteunt bij bewustwording waardoor ontwikkelingsprocessen op gang kunnen komen en nieuwe inzichten kunnen ontstaan.

Bij Happynings Soundhealing is Wanda trainer voor de opleiding Sound & Resonance, Energetic SoundTouch (in opleiding) en Fonoforese (in opleiding).
Het werken met klank en trilling kan een diepe ontspanning geven die helpt om dichter bij je kern te komen. De klanken en trillingen kunnen veranderingen op gang brengen en hebben een helende werking waardoor je in een andere balans kun komen.
Voor Wanda is het fijne van werken met klanken dat ze je in andere lagen kunnen brengen als met andere technieken.

Wanda heeft de opleiding tot Soundhealer afgerond en past sindsdien de technieken ook toe in haar eigen praktijk waar ze sinds 2013 werkt als massagetherapeut. Hier werkt Wanda vanuit een holistisch standpunt waarbij ze naar de eenheid kijkt van fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch en spiritueel niveau. Elke behandeling is dan ook anders aangezien twee mensen of momenten nooit hetzelfde zijn.

­