­

In deze module gaan we dieper in op de Energetic Release Technique en gaan we de klankschalen en stemvorken gebruiken op de meridianen.
De kennis van klankschalen en stemvorken gaan we integreren met de meridianen, waarbij je kennis krijgt aangereikt over meridianen en de werking daarvan.

Naast bloedvaten om bloed te transporteren en zenuwen om signalen door ons lichaam te sturen, gaat men er in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) van uit dat in ons lichaam banen zitten waar levensenergie Qi (spreek je uit als chi) doorheen stroomt. Deze energiebanen heten meridianen. Wanneer het stromen van deze energie stagneert dan zou dit gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. De werking van het meridiaanstelsel (Jing Luo) is vandaag de dag, waar Oosterse en Westerse inzichten elkaar steeds vaker ontmoeten, voor de Energetic SoundTouch Therapeut een belangrijke aanvulling.
In deze module behandelen we onder andere de ligging en functie van de 12 hoofdmeridianen, we gaan dieper in op de verschillende toepassings-/behandelmogelijkheden.
Daarnaast gaan we ook in op de orgaanklok en het Yin-Yang principe.

Tijdens deze module word je op een eenvoudige manier bewust van thema's en van alles en iedereen die er mee te maken hebben.
We laten je zien dat de Energetic Release Technique met informatie van verschillende methodes te verbinden is. Alles in een eigentijds jasje, een jasje van NU. Er kunnen andere deuren, dimensies, geopend worden waardoor we onbegrensd zijn. Op een eenvoudige wijze gaan we nog sneller en dieper werken aan deze thema’s. Naast de verschillende technieken die aangereikt worden zijn overtuigingskracht en vertrouwen daarbij de sleutelwoorden.
Met de Energetic Release Technique gaan we ervan uit dat jij de enige bent die verandering in gang kan zetten, net zoals alleen jij jezelf kunt helen. Dat kan niemand anders. Door de verantwoordelijkheid te nemen over jouw harde schijf en alle programma’s die daarop staan, kun jij veranderen. Zo komt er beweging in je identiteit.

Deze unieke methode is alleen bij Happynings Soundhealing te leren en te ondergaan. Een verdieping voor je eigen ontwikkeling en jouw bewustwording.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen, 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 324,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­