­

KlankreisLekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning, het ontdekken van je innerlijke rustpunt. Dat is wat je ervaart tijdens een meditatieve klankreis met klankschalen. Al liggend onder een warm dekentje onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert. Alles stroomt, dingen die vastzitten komen vrij, een sensatie en diepe relaxatie op hetzelfde moment. Het wordt een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je wegglijdt van je zorgen en dagelijkse beslommeringen.

Tijdens de klankreis word er gebruik gemaakt van akoestische instrumenten o.a. klankschalen, gongs, ocean drums, chimes, ratels etc.

Een klankreis duurt 2 uur. Je ondergaat het liggend, ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot het geheugen verbetert. Lichaam en geest worden aangesproken om tot rust te komen. Even lekker onthaasten. Het klankligconcert is afgestemd op de deelnemers en elke keer een nieuwe beleving.

Een klankreis bestaat uit verschillende delen.

In het eerste deel is de ontvangst met een kopje koffie of thee en een korte uitleg.
In het tweede deel ontvang je de klankhealing die tot in de diepere lagen van het bewustzijn werkt.
Na de klankhealing nemen we de tijd om de ervaringen en inzichten te delen.

Er bestaat een mogelijkheid om na de kankreis zelf klankschalen en/of andere akoestische instrumenten aan te schaffen.

Indien er minimaal 4 deelnemers zich als groep aanmelden, kan er een voorkeursdatum worden uitgesproken.

­