­

Bijna iedere maand geven wij diepgaande klankreizen met een mooi thema. Houd de nieuwsbrief in de gaten welk thema dit is en meld je op tijd aan voor deze geliefde reizen. Door klank en trilling mag je geraakt worden in liefde en zachtheid, om dat deel in jou te transformeren wat je wellicht eerder nog niet zag of wilde zien. En nu gezien mag worden. De klanken van onder andere Gongs, (kristallen) klankschalen, oceandrum, chimes, ratels, monochords en zoveel andere mooie klankinstrumenten zullen jou aanraken met liefdevolle trillingen. Een klankreis is niet direct gericht op de ontspanning en wel om transformatie in beweging te zetten.

Een klankschalensessie is voornamelijk gericht op de ontspanning. Lekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning, het ontdekken van je innerlijke rustpunt. Dat is wat je ervaart tijdens een klankschalensessie met klankschalen en andere klankinstrumenten die je meenemen op reis in ontspanning en bewustwording. Al liggend onder een dekentje onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert. Alles stroomt, een sensatie en diepe relaxatie op hetzelfde moment. Het wordt een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je wegglijdt van je zorgen en dagelijkse beslommeringen. De klankschalensessie kan op aanvraag worden gegeven.

Je ondergaat beiden liggend, ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot het geheugen verbetert. Lichaam en geest worden aangesproken om tot rust te komen. Even lekker onthaasten. Het klankligconcert is afgestemd op de deelnemers en elke keer een nieuwe beleving.

Data met thema als afstemming op de energie van die maand (volle maan):
Klankreis (19.00 - 21.00 uur)
- 24 april 2024 (Volle Maan) = VOL
- 23 mei 2024 (Volle Maan) = beschikbaar
Via de nieuwsbrief worden de klankreizen gecommuniceerd.

Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

Klankreis / Klankschalensessie  
Omschrijving Tarief
Klankreis, kosten p/p €   35,00
Klankschalensessie, kosten p/p (vanaf 4 personen) €   25,00

 

­