­

In de vierde module zal gewerkt worden in de aura, op de chakra's, op en rondom het lichaam. Het gaat erom de aura en de chakra's te leren voelen. Door gebruik te maken van de Gong, 6 klankschalen, cymbalen en een stemvork leer je de aura en chakra's te reinigen en vooral ook te voelen, waardoor je meer in balans wordt gebracht en je daardoor meer welbevinden ervaart. Ook gaan we in deze cursus dieper in op de 7 chakra’s. De achtergrond kennis van de chakra's, testen van chakra's en een anamnese hiervan komen aan bod.

Daarnaast krijg je diverse technieken aangeleerd om de klankschaalmassage nog verder uit te diepen. Zo leer je hoe je je ruimte kunt reinigen met de Gong en afschermingstechnieken. Je leert een totaal nieuwe behandeling die volledig gericht is op de chakra's en dit doen we met in totaal 6 klankschalen en de cymbalen. Tevens ga je voelen en ervaren hoe er al disbalansen in de aura voor kunnen komen en hoe deze verbonden zijn aan de chakra's. Uiteraard gaan we daarmee ook werken door middel van klank en trilling om hier beweging in te krijgen of wellicht zelfs dat transformatie mag plaats vinden.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 324,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­