­

Atman Buddhi Concentration (ABC) zijn paarskleurige kristalglazen lichtinstrumenten met een hoge energetische trilling. Ze zijn een uitstekend hulpmiddel bij het vinden van meer balans, begrip en acceptatie, alsook als bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf.De naam ‘Atman’ is afkomstig uit het Sanskriet en betekent zoveel als ‘het Licht, de Oorsprong, het Ware Zelf’. ‘Buddhi’ is de kracht die het begrip en het bewustzijn van de mens hier aansluiting bij laat vinden, waardoor deze ontwaakt.
De hoge energetische trilling helpt mensen hun bewustzijn op te tillen naar een niveau van meer begrip en acceptatie. ABC lichtinstrumenten zijn een geweldig hulpmiddel voor mensen die open staan voor een hogere visie, een ruimer bewustzijn en geïnteresseerd zijn in spirituele groei. Ze helpen om de chakra’s te zuiveren en in balans te brengen, wijsheid stap voor stap te integreren in het dagelijkse zijn en beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Deze dag werken we met de Atman Buddhi Concentration Lichtinstrumenten. Je wordt wegwijs gemaakt in de vele toepassingsmogelijkheden van ABC.
Je krijgt meer informatie over de achtergrond van de producten, en er worden veel praktijkoefeningen gedaan om zelf te ervaren hoe en wat er allemaal mogelijk is met de ABC bollen, piramides en krachtstenen. Op deze manier kun je ontdekken wat er bij jou past. Neem rustig je eigen ABC Lichtinstrument mee om mee te oefenen. Voor wie nog geen ABC heeft, zijn er voldoende oefenproducten voorhanden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
- ochtendmeditatie met de ABC
- aarding, aura zuiveren, blokkades oplossen, ontspanning geven
- ABC krachtplaats initiatie
- pendelen van de chakra's en aura met de ABC
- massage met de ABC
Het mag duidelijk zijn dat spirituele groei in alle voornoemde onderwerpen verweven is.

Een aanrader voor wie zin heeft in een dag vol kosmische energieën.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Als je wilt, kun je na de workshop de ABC Lichtinstrumenten aanschaffen.

Tijd: 1 dag, van 10.00 - 16.00 uur
Kosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 8 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­