­

Deze module bestaat uit 1 dag en is de opvolger na module 5 van de Opleiding Light Optimum Transformations. In deze module gaan we aan de slag met zuiveringscodes en -symbolen.

Je hebt inmiddels het zuiveringstraject doorlopen en leert tijdens deze module hoe je je cliënt kunt zuiveren door middel van codes en symbolen.
Daarnaast hoe je belastende energie/belemmeringen kunt afvoeren en/of verwijderen.
Hieronder vallen onder anderen ...
- poorten, pentagrammen, putten en zuilen die de positieve energie naar beneden trekken
- negatieve energieën die aan personen hangen of in de omgeving vertoeven
- wateraders, aardstralen en kruisingen die van negatieve invloed kunnen zijn

Uiteraard gaan we ook aan de slag hoe je met positieve intenties diverse codes en symbolen kunt toepassen om meer harmonisatie, licht, liefde en zachtheid te laten verbinden.

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met initiaties en hoe je de diverse licht- en klankinstrumenten kunt inzetten in samenwerking met de zuiveringscodes en -symbolen. Alles is met alles verbonden en verhoogd in dit geval enorm de trilling. Het oude wat je niet meer dient mag vrij gelaten worden en zo kun je jezelf toestaan om in een hogere energie te komen, waardoor je lichter door het leven gaat.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankinstrumenten en eventuele andere toebehoren.

Tijd: 1 dag van 10.00 - 17.00 uur
Investering: € 189,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 8 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze module staat vermeld in de agenda als 'LOT 6'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­