­

Happynings Soundhealing verzorgt de opleiding tot Light Optimum Transformations therapeut. Deze is geaccrediteerd bij KTNO.
Na afloop van deze opleiding is men professioneel geschoold. Bij iedere module ontvangt de student een certificaat van deelname.
Een diploma krijg je wanneer je Module 1 t/m 7 hebt gevolgd.
Indien je niet volledig de opleiding Light Optimum Transformations wilt volgen, ben je vrij om je voor een losse module aan te melden, mits je de volgorde aanhoudt. Er zit uiteraard een logische opbouw in de opleiding. Waarin de basis begint bij Module 1. Klik hier op de opleidingsbrochure te downloaden.
In de Opleiding Light Optimum Transformations wordt hoofdzakelijk gewerkt met kristallen klankschalen, kristallen stemvorken, rvs stemvorken, Atman Buddhi Concentration Lichtinstrumenten, zuiverings technieken en het Schumann Resonantie Systeem. 
Vind jij het niet tastbare interessant en hoe je kunt samenwerken met de liefdevolle energetische wezens die er zijn, dan is dit zeker iets voor jou. We starten met het aardse stuk en zullen langzaamaan jouw trilling verhogen naar deze samenwerking.

De methode die je aangeleerd krijgt, is gechannelde informatie, praktisch, transformerend en energie/trillings verhogend.

Toepassingsgebieden LOT:
• Voor privégebruik
• Zielsverwondingen
• Lichamelijke-, psychische- en energetische klachten
• Geneeskunde en natuurgeneeswijzen
• Psychotherapie, psychologie en psychiatrie
• Trauma (enkelvoudig) gerelateerde klachten/problematiek (denk aan ongeluk, scheiding, ziekte, slecht nieuws, ptss en meer)
• Preventie
• En nog zo veel meer, het is zeer complementair inzetbaar

Happynings Soundhealing ondersteunt je in het opzetten en uitbouwen van je eigen praktijk en/of het vinden van een baan.
Je krijgt allerlei praktische tips om, indien je dat wenst, je eigen praktijk op te starten. Op deze manier hoeft de opleiding je geen geld te kosten, en kan het zelfs geld opleveren.

Wanneer je afgestudeerd bent, bied Happynings Soundhealing je de mogelijkheid om op onze website te worden vermeld. Je wordt vermeld op de kaart van Soundhealers waar je uitgebreide informatie over jezelf en je praktijk kunt vermelden. Bezoekers die op onze website op zoek gaan naar een geschikte behandelaar/therapeut kunnen zo bij jou uitkomen. Dit geeft je als LOT therapeut een extra mogelijkheid om jezelf bekend te maken.

Happynings Soundhealing kiest er bewust voor haar cursussen/opleidingen klein te houden, dit betekent een maximum van 8 studenten.
Zo krijgt iedere student de aandacht die hij/zij verdiend.

Tevens is er altijd de mogelijkheid om iedere module die je hebt gevolgd een keer over te doen. Dit geldt ook voor de opleiding.
Studenten die de opleiding Light Optimum Transformations hebben afgerond, krijgen 10% korting op de Opleiding Energetic SoundTouch en/of Sound & Resonance.

­