­

Happynings Soundhealing verzorgt de opleiding tot Energetic SoundTouch therapeut. Deze is geaccrediteerd bij KTNO. De opleiding Energetic SoundTouch houdt Module 1 t/m 6 en de supervisie in. Klik hier om de Opleidingsbrochure te downloaden.
Na afloop van deze opleiding is men professioneel geschoold. Bij iedere module ontvangt de cursist een certificaat van deelname.
Een eindcertificaat krijg je wanneer je alle modules hebt gevolgd en het examen positief hebt afgerond.
Indien je niet de volledig opleiding Energetic SoundTouch wilt volgen, ben je vrij om je voor een losse module aan te melden, mits je de volgorde aanhoudt. Er zit uiteraard een logische opbouw in de opleiding.

De Energetic SoundTouch methode werkt ontspannend, is praktisch en stimuleert lichaam en geest op de verschillende lagen van het lichaam. Het werken met energie door middel van klank, resonantie in de aura, chakra's, op de meridianen en reflex-/acupunctuurpunten zorgt voor een totaal therapeutisch effect op de gehele mens.
Er wordt met klankschalen, zowel kristal als de metalen klankschalen en stemvorken gewerkt. Daarnaast word er ook gewerkt met de Energetic Release Technique in hoe je verbinding maakt met jezelf, met een ander en met de bron van informatie.
Door deze unieke, veelomvattende en boeiende opleiding kun je het lichaam, de ziel en geest helen en in balans brengen.
De reis leg je niet alleen af om als therapeut anderen te gaan ondersteunen in hun proces, maar ook zeker om zelf nog meer in balans te komen. Of om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling om zo meer bewustwording en inzichten te vergaren.

In de Opleiding Energetic SoundTouch wordt hoofdzakelijk gewerkt met een grote klankschaal (zowel tibetaans als kristal), stemvorken en zaphir's of koshi's. Tevens gaan we ook aan de slag met de volgende technieken: klankschaalmassage, fonoforese, body drum relax, body stress release en energetic release technique. En werken we op het lichaam door middel van de chakra's, meridianen, reflexzones en wervelkolom.

Na het afronden van de opleiding Energetic SoundTouch ben je in staat op de volgende behandelingen aan te bieden:
- Energetic SoundTouch
- Klankschaalmassage
- Stemvorken/Fonoforese behandeling
- Kristallen Klankschaalbehandeling
- Body Drum Relax
- Energetic Release Technique
- Soul Retreival dmv de drum
- Chakra behandeling
- Meridianen behandeling
- Reflexologie met stemvorken
- Wervelkolom behandeling

Happynings Soundhealing ondersteunt je in het opzetten en uitbouwen van je eigen praktijk en/of het vinden van een baan.
Je krijgt allerlei praktische tips om, indien je dat wenst, je eigen praktijk op te starten. Op deze manier hoeft de opleiding je geen geld te kosten, maar kan het zelfs geld opleveren.

Wanneer je afgestudeerd bent, bied Happynings Soundhealing je de mogelijkheid om op onze website te worden vermeld. Je wordt vermeld op de kaart van Soundhealers waar je uitgebreide informatie over jezelf en je praktijk kunt vermelden. Bezoekers die op onze website op zoek gaan naar een geschikte soundhealer/therapeut kunnen zo bij jou uitkomen. Dit geeft je als Energetic SoundTouch therapeut een extra mogelijkheid om jezelf bekend te maken.

Happynings Soundhealing kiest er bewust voor haar cursussen klein te houden, dit betekent een maximum van 6 cursisten.
Zo krijgt iedere cursist de aandacht die hij/zij verdiend.

Tevens is er altijd de mogelijkheid om iedere module die je hebt gevolgd een keer over te doen. Dit geldt ook voor de opleiding.
Studenten die de opleiding Energetic SoundTouch hebben afgerond, 
krijgen 10% korting op de Opleiding Light Optimum Transformations en/of Sound & Resonance.

Is het voor jou niet mogelijk om een module te volgen volgens de agenda, maar wil je dit liever alleen doen of in de avonden, gelieve dan contact op te nemen. Dan kan dit in overeenstemming geregeld worden.

­