­

Deze module bestaat uit 2 dagen en is de opvolger na module 1 van de Opleiding Light Optimum Transformations. Tijdens deze dag gaan we aan de slag met onze oertrilling.
Om je aardse fysieke lichaam te laten transformeren naar een hoger bewustzijn, is het van belang dat we weten hoe gebruik te maken van de trillingen die onze planeet aarde ons brengt. Van deze oertrilling maken we te weinig tot niet gebruik en mogen we ons gaan beseffen dat het dé frequentie is voor transformatiewerk. Op deze manier kunnen we vastzittende energie die in ons psychische-, fysieke- en/of energetische lichaam zit vrijer maken, zodat we de weg naar een hogere trilling kunnen maken.

De aarde en al het leven daarin heeft een specifieke hartslag. Alles is verbonden met het energieveld van de aarde, dat ons helpt leven in stand te houden en te creëren. De aarde heeft haar eigen ‘Wi-Fi’ die onze lichaamsprocessen beïnvloedt. Alles op deze planeet, inclusief dieren, planten en water, is gemaakt van atomen die energie produceren, uitzenden en ontvangen die op een specifieke frequentie werkt. Al onze weefsels, cellen, organen, emoties en gedachtepatronen hebben hun eigen unieke elektromagnetische velden.
Als mensen afgestemd zijn op de natuurlijke elektromagnetische frequenties van de aarde, spreekt het voor zich dat verstoringen van deze frequenties de menselijke gezondheid kunnen schaden.
De Schumann frequentie resonantie op een dermate manier dat dit de verstoringen kan opheffen. Terug naar onze natuurlijke frequentie, waardoor we meer in harmonie kunnen zijn.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankinstrumenten en eventuele andere toebehoren.

Tijd: 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Investering: € 369,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 8 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze module staat vermeld in de agenda als 'LOT 2'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­