­

Deze module bestaat uit drie cursusdagen en is de basis voor de Opleiding Light Optimum Transformations. Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met zielsverwondingen die we hebben opgelopen tijdens ons leven. Ook wel trauma genoemd. Trauma kan vrij intens klinken, al kan het stoten van je voet al een trauma zijn. Het is maar net hoe je het bekijkt, in welke intensiteit jij bepaalde situaties die van impact waren in je leven ervaart en hoe je daar mee om bent gegaan. 
Om hoger in trilling te komen, is het noodzakelijk dan wij onze aardse ballast gaan verlichten. Dit is mogelijk door de Trauma Release Technique. Een hele mooie methode die je voor jezelf en jouw cliënten in kunt zetten. 

Wens je dat je zelfverzekerder en meer vol zelfvertrouwen bent, in staat om te spreken en te krijgen wat je nodig hebt? Zo ja, dan is deze module iets voor jou en zelfs voor jouw cliënten.
Meestal denken we bij trauma aan iets extreems, zoals verkrachting, incest, aanranding, misbruik, wraak, shock en PTSS door bijvoorbeeld oorlogen.
En er is elke dag een enorm scala aan incidenten die we zo vanzelfsprekend vinden in ons leven onder hoge druk dat we ze niet eens als shock of trauma beschouwen.

Heb je ooit ….
– Een arm of een been gebroken
– Een vorm van operatie ondergaan
– Een tand laten trekken of een wortelkanaalbehandeling ondergaan
– Meegemaakt dat een familielid of een vriend plotseling overlijd
– Door een scheiding (vervelend of niet) gegaan
– Het krijgen van een diagnose van een ziekte
– Een (auto)ongeluk meegemaakt
– Ontdekt dat je partner je ontrouw was
– Slecht nieuws gekregen van iemand

Dit zijn allemaal incidenten die een enorme deuk in je energieveld kunnen veroorzaken en je fysieke chemie zelfs kunnen veranderen. Soms zelfs tot het punt dat je helemaal niet meer kunt functioneren.
Wat je meemaakt komt binnen via je 5 zintuigen en is ook via deze weg aan te pakken. Dit kan met de Trauma Release Technique. Een zachte en met humorvolle methode om de lading van iets wat je hebt meegemaakt minder van invloed (of zelfs niet meer) te laten zijn op je dagelijkse leven.
En hierdoor te kiezen voor meer welbevinden en een gelukkiger staat van zijn.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankinstrumenten en eventuele andere toebehoren.

Tijd: 3 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Investering: € 525,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 8 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze module staat vermeld in de agenda als 'LOT 1'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­