­

Deze module bestaat uit 1 dag en is de opvolger na module 3 van de Opleiding Light Optimum Transformations. Tijdens deze dag gaan we aan de slag met een eerste stap op weg naar een hogere dimensie in trilling door middel van het werken met kristallen klankschalen. En de integratie met de kristallen stemvorken en de Schumann resonantie.
Kristallen klankschalen hebben een trilling die 20 keer versneld gaat in verhouding tot de metalen klankschalen. Dit maakt dat deze wonderlijke schalen breed inzetbaar zijn en zeer geschikt voor transformatiewerk. Op een makkelijke en liefdevolle manier kun je al door middel van 3 schalen vrij snel de ongeziene delen in beweging zetten. En datgene wat nog niet gehoord en gezien is, die erkenning geven wat het emotionele lichaam nodig heeft. Dit kan door middel van het werken met kristallen klankschalen rondom, op en/of in de aura van het lichaam. De connectie met de aura en chakra's maakt dat het werken met deze kennis heel to the point fungeert.

Het bespelen van een kristallen klankschaal kan stress verminderen, vermoeidheid elimineren en negatieve energie verwijderen. Wanneer je een kristallen klankschaal gebruikt, kan het lichaamschakra in evenwicht brengen, de emotionele toestand reguleren en meer harmonie en welzijn brengen.
Daarnaast kan het de slaapkwaliteit aanzienlijk verbeteren en komt men sneller in een “stille” toestand.
Het geluid van de kristallen klankschaal kan er gemakkelijk voor zorgen dat onze hersenen in de staat van alfagolven of zelfs thetagolven terechtkomen, wat zeer bevorderlijk is voor het bereiken van de staat van meditatie.

Kristallen klankschalen zijn een eeuwenoude Chinese geneestechnologie. Het gebruik van geluid om hersengolven te veranderen creëert een gevoel van welzijn en levert een natuurlijk, organisch, overweldigend gevoel van vrede op.
Door de chakra's op één lijn te brengen, zorgt geluidstrilling ervoor dat de menselijke levenskracht energie over het hele lichaam wordt verdeeld, om zo de beoogde natuurlijke reactie te creëren. Kristallen klankschalen helpen je een geluid te creëren met een bewegende bandbreedte die nooit statisch wordt, ondanks het indrukwekkende geluid dat je hoort. Dit vibrato-effect danst rond het menselijk lichaam als een waterstroom die de energie zachtjes spoelt. De transformatiemogelijkheden worden eindeloos vanuit deze staat van zijn.
Deze klankschalen van kwartskristal produceren een enkele, zuivere, continue toon. Het geluid is ontspannend en rustgevend, omdat het diep doordringt in het fysieke lichaam. Het geluid reikt tot in de diepten van het onderbewustzijn om emotionele blokkades of beperkende overtuigingen op te ruimen.

Tijdens deze dag gaan we aan de slag hoe je integratief kunt werken met zowel de kristallen stemvorken als de kristallen klankschalen.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankinstrumenten en eventuele andere toebehoren.

Tijd: 1 dag van 10.00 - 17.00 uur
Investering: € 189,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 8 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze module staat vermeld in de agenda als 'LOT 4'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­