­

In module 5 worden er nog een aantal technieken aangeleerd om de opleiding volledig af te ronden en komen er nog aanvullende methodes aan te pas om een diepe ontspanning te geven naast het geven van een klankschaalmassage. Zo krijg je deze module bijvoorbeeld een polariteitsmassage aangeleerd.

Een polariteitsmassage heeft als uitgangspunt dat je als mens op verschillende niveaus functioneert; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De massage heeft als doel deze niveaus met elkaar in verbinding te brengen. Een klacht, of deze nu fysiek is of emotioneel, is een uiting van een disbalans op meerdere niveaus. Daarom worden er verschillende klanktechnieken toegepast die afgestemd zijn om op deze verschillen in te werken. Een polariteitsmassage is het bewust gebruik maken van de levensenergie die tussen twee polen stroomt met het doel disbalansen te verzachten of op te heffen.

We gaan alle aangeleerde technieken, elementen en methodes integreren, zodat je zelf een op maat gemaakte behandeling kunt creëren die passend is op dat moment voor jouw cliënt.

Na deze module ga je het supervisietraject volgen, wat inhoudt dat je 5 behandelingen gaat geven en 1 ondergaat bij een supervisor. Tijdens dit traject begeleiden we jou in de vragen die je hebt en de casussen die je indient.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 324,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'S&R 5'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­