­

Deze module bestaat uit 1 dag en is de opvolger na module 2 van de Opleiding Light Optimum Transformations. Tijdens deze dag geven we een vervolg in het werken met de hogere dimensie in trilling door middel van het werken met kristallen stemvorken.
En de integratie met de Schumann resonantie. Op deze manier kun je in de diepere lagen van het lichaam komen en zo tot een kern van de oorzaak van een klacht en/of probleem. 
Door middel van 3 kristallen stemvorken, gemaakt van zuiver kwartskristal en afgestemd op 432Hz, gaan we het hele lichaam behandelen. 
Met één tik van de rubberen klopper zingen deze stemvorken gedurende enkele minuten. Het is een uitstekend hulpmiddel voor meditatie, rebalancing, klankhealing en transformatieve processen.
Het vergroot de concentratie, geeft stilte en een gevoel van kalmte. Door de kristalheldere trilling vindt diepe healing plaats terwijl de geluidsgolven door de botten, meridiaansystemen en chakra’s vibreren.

Tijdens deze dag gaan we kijken hoe je met deze schitterende stemvorken eenvoudigweg alle chakra's kunt behandelen en zo een beter gevoel van welzijn creëert.

Na deze module start het traject van zuivering, die je tijdens de module krijgt uitgelegd in hoe je dit voor jezelf kunt toepassen.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankinstrumenten en eventuele andere toebehoren.

Tijd: 1 dag van 10.00 - 17.00 uur
Investering: € 189,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 8 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze module staat vermeld in de agenda als 'LOT 3'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­