­

Na het volgen van alle modules van de Opleiding Sound & Resonance ga je starten met het supervisie programma. Je wordt inmiddels geacht met klank en trilling te kunnen werken en zal minimaal vijf cliënten behandelen en dit uitwerken in een behandelplan, waarover je feedback ontvangt van je supervisor.
Tijdens de supervisie krijg je ondersteuning en begeleiding. Tevens bieden wij een telefonische (Skype of Signal) supervisie ondersteuning om casussen direct te begeleiden en/of bespreken.
Nadat de vijf behandelplannen goed bevonden worden, rond je de opleiding af met een laatste opleidingsdag.
Na de afronding zullen wij je blijven ondersteunen en begeleiden om een goed en ervaren Master of Sound & Resonance te zijn.

Door het volgen van alle modules en de supervisie ben je in staat om de kennis om te zetten in de praktijk en ben je klaar voor jouw afronding van de opleiding.
Tijdens de laatste dag mag je een behandeling uitvoeren om alle aangeleerde technieken te integreren. Je mag zelf bepalen hoe deze behandeling eruit gaat zien en hoe je de verschillende technieken en methoden terug laat komen.

Tevens krijg je nog extra kennis uitgericht in het behandelen op Tinnitus.
Wist je dat 1 miljoen Nederlanders last hebben van Tinnitus?
Al deze mensen zijn vaak niet op de hoogte van de behandelmogelijkheden vanuit het complementaire werkveld.
Jij kunt meer voor deze doelgroep betekenen na het volgen van deze dag. 
Tinnitus is geen aandoening dat zich alleen maar in het oor bevindt. En dat geeft perspectief om te onderzoeken waar Tinnitus nog meer mee te maken heeft.
Tijdens deze cursus besteden we aandacht aan onderliggende klachten en bijkomende factoren. 
Daarnaast kan het de cliënt een beter inzicht geven van de invloeden van tinnitus. En hoe deze bewust te maken van andere gedachten en gevoelens die verband houden met tinnitus. 

Als dank en service krijg je de documentatie van een uitgebreide Klankstoelmassage cadeau.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een diploma en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 189,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­