­

De van wereldklasse GongMaster opleiding is geworteld in kennis en intuïtieve wijsheid.
Deze opleiding tot GongMaster is zeer uitgebreid aan kennis en zeer kwalitatief.
De GongMaster is de eerste opleiding op het gebied van het werken met de Gong die in Europa is erkend en geaccrediteerd.


De GongMaster opleiding is een gecertificeerd trainingsprogramma. Het voltooien van deze opleiding geeft jou de informatie, kennis, hulpmiddelen en kwalificaties - acceptabel overal ter wereld - om een ​​GongMaster te zijn die in staat is om cliënten in iedere (therapeutische) setting te behandelen, zowel in een 1-op-1 basis als in groepen.

De wereld van de Gong en het gebruik ervan voor transformatie is een fascinerend en relatief weinig bekend onderwerp. Het doel van deze opleiding is om zoveel mogelijk relevante kennis en wijsheid, oud en nieuw, samen te brengen en over te dragen. Een deel van deze kennis is verloren gegaan in de nevelen van de tijd en is in de afgelopen eeuw herontdekt. De Gong-leringen zijn uitgebreid en hebben tijd nodig voor deelnemers om te assimileren. Dit kun je het beste doen door veel te werken met de Gong, om een ​​comfortabele integratie van de krachtige energieën mogelijk te maken.

​Deelnemers worden tijdens de opleiding begeleid door een zeer ervaren, zorgzame GongMaster en aangemoedigd om tussen de sessies door zelf te leren en te studeren om de training verder diepgang te geven. Als deelnemer ga je je eigen helende reis met de Gongs aan, om jouw eigen innerlijke emotionele persoonsontwikkeling te ondergaan, zodat je veel transformatiewerk hebt verricht en daardoor met deze mooie energietrilling gaat werken voor anderen. Dit is zeker essentieel wanneer je dit in een therapeutische hoedanigheid doet. Je bent in staat om cliënten een veilige, ondersteunende ruimte te bieden, en weet dat de Gong onvermijdelijk is in haar zuiverende werk bijvoorbeeld tijdens een Gongbad en/of Gong Puja.

­