­

Deze module bestaat uit 1 dag en is de opvolger na module 4 van de Opleiding Light Optimum Transformations. Tijdens deze dag gaan we dieper in op het werken met de hogere dimensie door middel van het werken met de Atman Buddhi Concentration Lichtinstrumenten.

Atman Buddhi Concentration (ABC) zijn paarskleurige kristalglazen lichtinstrumenten met een hoge energetische trilling. Ze zijn een uitstekend hulpmiddel bij het vinden van meer balans, begrip en acceptatie, alsook als bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf. De naam ‘Atman’ is afkomstig uit het Sanskriet en betekent zoveel als ‘het Licht, de Oorsprong, het Ware Zelf’. ‘Buddhi’ is de kracht die het begrip en het bewustzijn van de mens hier aansluiting bij laat vinden, waardoor deze ontwaakt.
De hoge energetische trilling helpt mensen hun bewustzijn op te tillen naar een niveau van meer begrip en acceptatie. ABC lichtinstrumenten zijn een geweldig hulpmiddel voor mensen die open staan voor een hogere visie, een ruimer bewustzijn en geïnteresseerd zijn in spirituele groei. Ze helpen om de chakra’s te zuiveren en in balans te brengen, wijsheid stap voor stap te integreren in het dagelijkse zijn en beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Deze dag werken we met de Atman Buddhi Concentration Lichtinstrumenten. Je wordt wegwijs gemaakt in de vele toepassingsmogelijkheden van ABC.
Je krijgt meer informatie over de achtergrond en er worden veel praktijkoefeningen gedaan om zelf te ervaren hoe en wat er allemaal mogelijk is met de ABC bollen, piramides en krachtstenen. 
- hoe kun je een krachtplaats/-veld creëren 
- hoe voer je een initiatie uit
- het integratief werken met technieken uit de diverse modules in combinatie met de ABC

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankinstrumenten en eventuele andere toebehoren.

Tijd: 1 dag van 10.00 - 17.00 uur
Investering: € 189,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 8 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze module staat vermeld in de agenda als 'LOT 5'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­