­

Klankschaalmassage 4

Nadat je de zeven behandelingen hebt uitgewerkt, deze goed zijn bevonden en je de supervisiebehandelingen hebt ondergaan. Ga je na deze twee dagen met nog veel mooie kennis naar huis. 
In de laatste vervolgcursus klankschaalmassage worden er nog een aantal technieken aangeleerd om de opleiding volledig af te ronden en komen er nog aanvullende methodes aan te pas om een diepe ontspanning te geven naast het geven van een klankschaalmassage. Zo krijg je deze laatste module bijvoorbeeld een polariteitsmassage aangeleerd. Gaan we met een piramide werken door middel van klankschalen en onderga je een klankdouche.
Tevens is dit de cursus waarin je de Opleiding Soundhealing volledig hebt afgerond.

Als dank en service krijg je de documentatie van een uitgebreide Klankstoelmassage cadeau.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een eindcertificaat van deelname aan de opleiding tot Soundhealer en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen schalen meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 260,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Klank 4'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­