­

Klankschaalmassage 3

In de derde vervolgcursus klankschaalmassage zal er dieper in gegaan worden hoe de klankschaalmassage toe te passen aan de hand van zowel lichamelijke als psychische klachten. Tevens gaan we verder werken aan de chakra's aan de hand van de vier elementen (aarde, water, vuur en lucht) door middel van de Koshi's.
Tijdens deze twee dagen gaan we alle aangeleerde technieken bespreken, zodat je zelf nieuwe behandelingen kunt samenstellen. Dit aan de hand van de klacht/wens van de cliënt. Na deze cursus ga je de supervisie doen.

Je kunt inmiddels werken op het gebied van Soundhealing en zal minimaal zeven cliënten behandelen en dit uitwerken in een behandelplan, waarover je feedback ontvangt van je supervisor.
Tijdens de supervisie krijg je ondersteuning en begeleiding. Tevens bieden wij een telefonische (Skype) supervisie ondersteuning om behandelplannen direct te begeleiden en/of bespreken.
Nadat de zeven behandelplannen goed bevonden worden en je twee supervisiebehandelingen ondergaan hebt, kun je de Vervolgcursus Klankschaalmassage 4 volgen om de Opleiding Soundhealing af te ronden.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.

Natuurlijk mag je ook je eigen schalen meenemen, maar zorg er dan wel voor dat die duidelijk gemarkeerd zijn zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 299,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Klank 3'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­