­

Klankschaalmassage 2

In de tweede vervolgcursus zal gewerkt worden in de aura. Het gaat erom de aura te leren voelen. Door gebruik van de gong en klankschalen leer je de aura te reinigen, waardoor je meer in balans wordt gebracht. Ook gaan we in deze cursus dieper in op de 7 chakra’s. De achtergrond kennis van de chakra's, testen van chakra's en een anamnese hiervan komen aan bod. Tevens krijgt men diverse technieken aangeleerd om de klankschaalmassage nog verder uit te diepen. Zo leer je hoe je je ruimte kunt reinigen met de gong en afschermingstechnieken. Gaan we iets dieper in op lichamelijke klachten van bijvoorbeeld het schoudergebied en de onderrug.
Deze cursus is een onderdeel van de Opleiding Soundhealing.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen schalen meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 260,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Klank 2'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­