­

Wanneer je de Basiscursus werken met Stemvorken hebt gevolgd, kun je deelnemen aan deze cursus. Tijdens deze dag gaan we aan de slag met de Solfeggio frequenties met behulp tot het fysieke-, psychische- en energetische lichaam (chakra's). Naast de theorie gaan we veel in de praktijk werken om zo meer één te worden met deze geweldige kennis en stemvorken.

De wetenschap heeft een tijd geleden bewezen dat muziek, geluiden en frequenties ons lichaam en onze geest beïnvloeden. En wat als er specifieke frequenties/tonen zijn die je kunnen helpen mentale en emotionele blokkades op te heffen en je fysieke welzijn te herstellen, zou je het dan eens proberen? Dat is waar het bij de Solfeggio Frequencies om draait.

En als je Solfeggio-frequenties wilt begrijpen, die verder gaan dan wat je met je ratio probeert te bevatten, zijn hier hun belangrijkste werkingen:
- verscherpt je cognitie
- stimuleert synchronisatie tussen de hersenhelften
- verhoogt je trillingsfrequentie
- wekt een slapend kwantum in je genetische structuur
- verbetert je gevoel voor helderheid
- helpt je evenwichtig en gecentreerd te worden
- boost je immuunsysteem en versterkt je gezondheid en welzijn

Deze cursus is een onderdeel van de Opleiding Stemvorken/Fonoforese.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de cursusdag zijn er voldoende stemvorken aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van stemvorken en/of andere klankinstrumenten en toebehoren. Natuurlijk mag je ook je eigen stemvorken meenemen, en zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Stemvorken Solfeggio'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­