­

Energie is de basis van al het leven. Iedere vorm van energie trekt soortgelijke energie aan, dit is het principe van resonantie. 
De informatie die we tot ons nemen verandert pas in transformatie zodra het lichaam fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel meer connectie maakt met alle lagen van de innerlijke wereld. Hoe beter om dé aarde resonantie, ook wel Schumann frequentie genoemd, te gebruiken om weer dichter bij jezelf te komen. 
De Schumann resonantie beïnvloed naast de aarde ook veranderingen in het menselijk bewustzijn en kan deze afstemmen of doorvoeren.

Deze resonantie, door sommigen de hartslag van moeder aarde genoemd en door anderen de trilling van de aarde, is eigenlijk een frequentie. Het is de meting van 7,83 Hz of de elektromagnetische frequentie van onze planeet, om precies te zijn. En wanneer je deze vijf octaven verhoogd, geeft dit een toon van 250,56 Hz.

Tijdens deze cursus gaan we naast de Geomagneetveld, Waterstofgamma, Jaartoon, Dagtoon, Meestervork ook aan de slag met de Schumann stemvorken en de zeer aanvullende 256 Hz. Door het combineren van deze geweldige frequenties, komen we tot diepere lagen in het fysieke-, psychische- en energetische lichaam.
Deze mooie kennis van de stemvorken gaan we combineren met het Biodynamisch Energiesysteem, wat verbluffende resultaten oplevert.

Aan deze vervolgcursus kun je deelnemen, wanneer je de Basiscursus werken met Stemvorken - deel 1, deel 2 en de Vervolgcursus Stemvorken en de Chakra's hebt gevolgd. Deze Schumann Resonantie cursus is een onderdeel van de Opleiding Stemvorken/Fonoforese.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de cursusdag zijn er voldoende stemvorken aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van stemvorken en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen stemvorken meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Stemvorken Schumann. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

 

­