­

Stemvork en Reflexologie

Aan deze vervolgcursus kun je deelnemen, wanneer je de Basiscursus werken met Stemvorken hebt gevolgd.
Voor degenen die in hun werk te maken krijgen met de meridianen en organen is deze cursus uitermate geschikt. Een mooie aanvulling voor zowel de beginnende als de ervaren therapeut.
Of je nu shiatsumasseur, acupuncturist of op een ander gebied actief bent, deze cursus biedt nieuwe perspectieven in je huidige werkveld. Niet alleen een stuk theorie wordt besproken, we gaan de stemvorken heel praktisch in zetten.
Je gaat tijdens de cursus zelf aan de slag met het geven en ontvangen van een behandeling.
Zo komen de meridianen en organen in het lichaam aan bod en krijg je meer te weten over het menselijk lichaam. En hoe deze stemvorken op deze energiebanen en meridiaanpunten in te zetten.
Deze cursus is een onderdeel van de Opleiding Stemvorken/Fonoforese.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de cursusdag zijn er voldoende stemvorken aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van stemvorken en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen stemvorken meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Stemvorken Meridianen/Organen'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­