­

Wanneer je de Basiscursus werken met Stemvorken hebt gevolgd, kun je deelnemen aan deze cursus. Tijdens deze dag gaan we aan de slag met de 3 kristallen stemvorken gemaakt van zuiver kwartskristal, afgestemd op 432Hz waar we het hele lichaam mee gaan behandelen. 
Met één tik van de rubberen klopper zingen deze stemvorken gedurende enkele minuten. Het is een uitstekend hulpmiddel voor meditatie, rebalancing, klankhealing en transformatie processen.
Het vergroot de concentratie, geeft stilte en een gevoel van kalmte. Door de kristalheldere trilling vindt diepe healing plaats terwijl de geluidsgolven door de botten, meridiaansystemen en chakra’s vibreren.

Tijdens deze dag gaan we kijken hoe je deze schitterende stemvorken kunt combineren met de RVS stemvorken en hoe je eenvoudigweg alle chakra's kunt behandelen en zo een beter gevoel van welzijn creëert.
Deze cursus is een onderdeel van de Opleiding Stemvorken/Fonoforese.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de cursusdag zijn er voldoende stemvorken aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van stemvorken en/of andere klankinstrumenten en toebehoren. Natuurlijk mag je ook je eigen stemvorken meenemen, en zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Stemvorken Kristal'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­