­

Deze cursus is een fijne dag na het volgen van de Basiscursus werken met Stemvorken en de Vervolgcursussen Stemvorken.
Vaak ontstaan er vragen bij alle geleerde technieken en over hoe die toe te passen bij je cliënten. Op deze dag worden je vragen beantwoord en krijg je begeleiding in alles wat je tot nu toe geleerd hebt. Ook leer je verdieping van de stof en aanvullende technieken die belangrijk zijn voor het werken met stemvorken. Een dag om niet te missen als je een praktijk gaat starten of al bezig bent.

Tijdens deze dag werken we met het overkoepelende protocol uit de Opleiding Fonoforese en zetten we de puntjes op de ‘i’. Je krijgt daardoor handvatten om de geleerde technieken in de praktijk te brengen en met elkaar te combineren. Tevens behandelen we tijdens deze dag ook nog de wervelkolom en de reflexzones van de meridianen als extra informatie in het werken met de stemvorken.
Uiteraard kun je op deze dag ook al je vragen kwijt die je bent tegengekomen tijdens het werken met de technieken van de diverse cursussen uit de opleiding.

Deze integratiedag kan aan deel genomen worden nadat je de Basiscursussen werken met Stemvorken deel 1 + 2 en je 3 Vervolgcursussen Stemvorken hebt gevolgd. De cursusdag is ook toegankelijk voor cursisten die niet van plan zijn een eigen praktijk te starten en graag hun eigen vermogens op dit gebied willen ontwikkelen of uitbreiden. Het leren om integrerend te werken met alle kennis van stemvorken die je hebt, is zeer waardevol om zo meer een op maat gemaakte behandeling aan jouw cliënt te geven.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de cursusdag zijn er voldoende stemvorken aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van stemvorken en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen stemvorken meenemen, en zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Integratie Stemvorken'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.
­