­

Stemvork en Chakra

Na het volgen van de Basiscursus werken met Stemvorken is deze vervolgcursus Stemvorken en de Chakra’s een aanrader. Zo leer je om op verschillende manieren de chakra’s te behandelen door middel van stemvorken.
Niet alleen geef je tijdens deze cursus een behandeling gericht op de chakra’s, maar je ontvangt hem ook op deze dag. Naast een stuk theorie, mag je ook bij deze cursus weer veel praktijk verwachten.
We gaan in op de achtergrond van de Chakra’s en de daarbij behorende stemvorken. De richtlijnen voor het behandelen en welke technieken daarbij horen.
De psychologische, emotionele, en fysieke kenmerken van de mens, en de klachten die hiermee in verband kunnen staan komen aan bod.
Naast de stemvorken gaan we desgewenst ook aan de slag met klankbuizen, die zeer mooi aansluiten bij de trilling van de stemvorken.
De harmonieuze klanken en trillingen van deze klankbuizen zullen een diepe indruk achter laten.
Deze cursus is een onderdeel van de Opleiding Stemvorken/Fonoforese.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de cursusdag zijn er voldoende stemvorken aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van stemvorken en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen stemvorken meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 150,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Stemvorken Chakra's'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­