­

Stemvork en Chakra

Na het volgen van de Basiscursus werken met Stemvorken is deze vervolgcursus Stemvorken en de Chakra’s een aanrader. Zo leer je om op verschillende manieren de chakra’s te behandelen door middel van stemvorken.
Niet alleen geef je tijdens deze cursus een behandeling gericht op de chakra’s, en je ontvangt hem ook op deze dagen. Naast een stuk theorie, mag je ook bij deze cursus weer veel praktijk verwachten.
We gaan in op de achtergrond van de Chakra’s en de daarbij behorende stemvorken. De richtlijnen voor het behandelen en welke technieken daarbij horen.
De psychologische, emotionele, en fysieke kenmerken van de mens, en de klachten die hiermee in verband kunnen staan komen aan bod.
Er zal gewerkt worden in de aura, op de chakra's, op en rondom het lichaam. Het gaat erom de aura en de chakra's te leren voelen. Door gebruik te maken van slechts 7 en eventueel aanvullende stemvorken leer je de aura en chakra's te reinigen en vooral ook te voelen, waardoor je meer in balans wordt gebracht en je daardoor meer welbevinden ervaart. Ook gaan we in deze cursus dieper in op de 7 chakra’s. De achtergrond kennis van de chakra's, testen van chakra's en een anamnese hiervan komen aan bod.

Daarnaast krijg je diverse technieken aangeleerd om de stemvorkenbehandeling nog verder uit te diepen. Je leert een totaal nieuwe behandeling die volledig gericht is op de chakra's. Tevens ga je voelen en ervaren hoe er al disbalansen in de aura voor kunnen komen en hoe deze verbonden zijn aan de chakra's. Uiteraard gaan we daarmee ook werken door middel van klank en trilling om hier beweging in te krijgen of wellicht zelfs dat transformatie mag plaats vinden.
Deze cursus is een onderdeel van de Opleiding Stemvorken/Fonoforese.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de cursusdag zijn er voldoende stemvorken aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van stemvorken en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen stemvorken meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 2 dagen, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 299,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Stemvorken Chakra's'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­