­

Na het volgen van de Basiscursus werken met Stemvorken - deel 1 is deel 2 een aanrader voor het specifiek werken op klachten, ziekten en stimuleringspunten. 
Hoe ga je om met hulpvragen van jouw cliënt op het gebied van fysieke- en psychische klachten, zoals hoofdpijn, griep, stijve nek, stress, depressie en nog veel meer?
We gaan dieper in op de kennis en het werken met 5 stemvorken, waaronder de Meestervork, Dagtoon, Jaartoon, Geomagneetveld en Waterstofgamma.
In 1 dag tijd krijg je genoeg informatie tot je om een behandeling op de meest voorkomende klachten te geven.
De trilling van de stemvork is aangenaam en zacht. Als een liefdevolle celmassage trilt de frequentie door je lichaam en masseert de eventuele disbalansen en/of blokkades weg.
Deze cursus is een onderdeel van de Opleiding Stemvorken/Fonoforese.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Tijdens de cursusdag zijn er voldoende stemvorken aanwezig om mee te kunnen werken.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van stemvorken en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen stemvorken meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Basis Stemvorken 2'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­