­

Stemvork en Reflexologie

Happynings verzorgt de opleiding tot Fonoforese therapeut. De opleiding Stemvorken houdt de volgende los te volgen cursussen in van 1 dag per cursus (met twee uitzonderingen):
- Basiscursus werken met Stemvorken - deel 1 (2 dagen)
- Basiscursus werken met Stemvorken - deel 2
- Vervolgcursus Stemvorken en de Chakra's (2 dagen)
- Vervolgcursus Kristallen Stemvorken
- Vervolgcursus Stemvorken met Meridianen & Organen
- Vervolgcursus Stemvorken met Reflexologie & Elementen
- Vervolgcursus Stemvorken en de Schumann Resonantie
- Vervolgcursus Stemvorken en Solfeggio
-
Integratiedag- Afronding van de Opleiding Fonoforese
De volgorde na de Basiscursus mag je zelf bepalen welke vervolgcursus je wilt volgen. Klik hier om de Opleidingsbrochure te downloaden.
Na afloop van deze opleiding is men professioneel geschoold. Bij iedere cursus ontvangt de cursist een certificaat van deelname.
Een eindcertificaat krijg je wanneer je de Basiscursus werken met Stemvorken, de Vervolgcursussen hebt gevolgd en de supervisie hebt afgerond.
Indien je elders een basiscursus hebt gevolgd en dit aan kunt tonen met gedegen kennis, dan is instroming bij de vervolgcursus mogelijk.
Cursisten die Module 1 van de opleiding Energetic SoundTouch hebben gevolgd, krijgen vrijstelling en kunnen instromen bij de Vervolgcursussen.

De methode die je aangeleerd krijgt, is ontspannend, wetenschappelijk onderbouwd, praktisch en stimuleert de zelfgenezingskracht in het menselijk systeem.
Fonoforese is een subtiele, maar zeer krachtige therapievorm, waarbij gebruik wordt gemaakt van heel precies gestemde stemvorken.
De tonen en trillingen van deze stemvorken worden zowel beluisterd als op het lichaam geplaatst.
Er zijn verschillende stemvorkbehandelingen mogelijk voor de meest uiteenlopende klachten op fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal en spiritueel gebied.
De 14 verschillende stemvorken van de chakra's tot aan de planeten stemvorken zijn inzetbaar voor de opleiding tot Fonoforese therapeut.

Happynings Soundhealing ondersteunt je in het opzetten en uitbouwen van je eigen praktijk en/of het vinden van een baan.
Je krijgt allerlei praktische tips om, indien je dat wenst, je eigen praktijk op te starten. Op deze manier hoeft de opleiding je geen geld te kosten, maar kan het zelfs geld opleveren.

Wanneer je afgestudeerd bent, bied Happynings Soundhealing je de mogelijkheid om op onze website te worden vermeld. Je wordt vermeld op de kaart van Soundhealers waar je uitgebreide informatie over jezelf en je praktijk kunt vermelden. Bezoekers die op onze website op zoek gaan naar een geschikte Fonoforese therapeut kunnen zo bij jou uitkomen. Dit geeft je als Fonoforese therapeut een extra mogelijkheid om jezelf bekend te maken.

Happynings Soundhealing kiest er bewust voor haar cursussen klein te houden, dit betekent een maximum van 6 cursisten.
Zo krijgt iedere cursist de aandacht die hij/zij verdiend.

Tevens is er altijd de mogelijkheid om iedere cursus die je hebt gevolgd een keer over te doen. Dit geldt ook voor de opleiding.

­