­

In deze masterclass van 1 cursusdag leer je hoe je klankreizen kunt geven aan groepen.
Alvorens je deze masterclass wilt volgen, is het een aanbeveling om de masterclass werken met de gong te hebben gevolgd indien je met een gong van minimaal 80 cm wilt werken tijdens je klankreizen.
Je leert tijdens deze masterclass, op een verantwoorde en doelgerichte wijze, de klank te gebruiken voor individuele begeleiding van klankreizen.
Diverse mogelijkheden voor het geven van een klankreis komen aan bod. Tevens word er ook aandacht besteed hoe de veiligheid te bewaken tijdens een klankreis.
Wat wil je vertellen/bereiken met deze klankreis en hoe kun je er een bepaald verhaal aan geven.

Zo word er tijdens deze cursusdag gewerkt met de Tam Tam en Feng gong, klankschalen, chimes en andere mooie klankinstrumenten. Om zo met een vertrouwd gevoel het in de praktijk te brengen.

Je kunt deze masterclass volgen wanneer je de Vervolgcursus Klankschaalmassage 1 van de Opleiding Soundhealing of Module 1 van de Opleiding Energetic SoundTouch hebt afgerond.
Indien je ook wilt werken met Kristallen Klankschalen of een Monochord, dan is het aan te bevelen om de Workshop Kristallen Klankschalen en/of Workshop Monochord voor deze masterclass te hebben afgerond. 

Voor consumpties, lunch, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Cursisten die de Opleiding Soundhealing of Opleiding Energetic SoundTouch volledig hebben afgerond betalen € 145,- in plaats van € 169,-.
Maximaal 4 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­