­

Tijdens deze masterclass leer je hoe je de Emotional Freedom Technique (EFT) kunt inzetten in combinatie met klank en trilling.
De basis van EFT is het opheffen van emotionele verstoringen in het meridiaan stelsel, waardoor alle lichaamsenergie stroomt. EFT werkt door met je vingers zachtjes op de anti-stresspunten te kloppen. Wat EFT zo krachtig maakt is de eenvoud en bewuste focus op een specifiek probleem, waarbij je met EFT direct je innerlijke alarmbel (de Amygdala) kalmeert.
EFT is een eenvoudige manier om jezelf te bevrijden van spanning en stress als gevolg van negatieve emoties en zelfs lichamelijke pijn. Dus deze kennis is zowel inzetbaar voor jezelf als jouw cliënt.

Naast de theorie van EFT, integreren we klankschalen en/of stemvorken met deze mooie behandelmethode, zodat je inzicht krijgt om de patronen in stress en stress-triggers te herkennen.

Je kunt deze masterclass volgen wanneer je de Basiscursus werken met Stemvorken én de Basiscursus werken met Klankschalen hebt afgerond of Module 1 van de Opleiding Energetic SoundTouch hebt afgerond.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Cursisten die de Opleiding Soundhealing of Opleiding Energetic SoundTouch volledig hebben afgerond betalen € 150,- in plaats van € 169,-.
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­