­

In deze masterclass van 1 cursusdag leer je hoe je coaching kunt integreren bij het geven van behandelingen met klank en trilling.
Je leert tijdens deze masterclass, op verantwoorde en doelgerichte wijze, de coaching te gebruiken voor individuele begeleiding naast de behandelingen.
Diverse mogelijkheden van coaching komen aan bod. Waarbij gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld NLP technieken, systemisch werken, cognitieve gedragstherapie, ACT en mindfulness. Je gaat met gedegen kennis naar huis, waardoor jouw behandelingen nog meer diepgang kunnen krijgen en je de cliënt beter op weg helpt naar bewustwording. Tijdens de cursus ga je met technieken aan de slag die jou ook inzichten geven. Een win-win-situatie voor jou en je cliënt.

Je kunt deze masterclass volgen wanneer je de Basiscursus werken met StemvorkenBasiscursus werken met Klankschalen of Module 1 van de Opleiding Energetic SoundTouch hebt afgerond.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 17.00 uur
Cursuskosten: € 169,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Cursisten die de Opleiding Soundhealing of Opleiding Energetic SoundTouch volledig hebben afgerond betalen € 150,- in plaats van € 169,-.
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­