­

In deze masterclass van 1 cursusdag leer je hoe je de helende kracht van ademhaling kunt integreren bij het geven van klankbehandelingen. Je leert tijdens deze masterclass, op verantwoorde en doelgerichte wijze, de klank en trilling te gebruiken in combinatie met de ademhaling.

Zonder ademen is er geen leven en dat nemen we te vaak voor lief.
Over het algemeen ademen we in ondiepe patronen en meer vanuit ons hartgebied of middenrif. We zien de voordelen van ons ademen nog niet en realiseren ons niet welke mogelijkheden we verspillen voor een gezonder leven. Ademen is een essentieel automatische biologische functie. Je kunt de ademhaling ook bewust gebruiken om de kwaliteit van het leven en de gezondheid van het lichaam te verhogen. Zijn helende en herstellende mogelijkheden zijn krachtig en kunnen succesvol gebruikt worden om de fysieke energie van het lichaam omhoog te brengen.

De ademhalingstechniek die we tijdens deze cursusdag gebruiken, ontzuurt het lichaam en dat is voor het herstel noodzakelijk. De combinatie van klank, trilling en ademhaling heeft te maken met het openen en opschonen van beperkte ademhalingspatronen en om oude patronen vrij te laten en/of bewust te worden van datgene wat je belemmert of juist nodig hebt om 'vrijer te kunnen ademen'. Er komt een grote hoeveelheid zuurstof tot je beschikking, daardoor verlaten de afvalstoffen versneld het lichaam. Door de verschillende triggerpoints die we zacht en liefdevol aanraken door middel van klank, trilling en onze handen, komt de doorstroming op fysiek, psychisch en energetisch niveau weer op gang en zal in samenwerking met de ademhalingstechniek de energie verhogen.

Je kunt deze masterclass volgen wanneer je de Basiscursus werken met Stemvorken én de Vervolgcursus Klankschaalmassage 1 hebt afgerond of Module 1 van de Opleiding Energetic SoundTouch hebt afgerond.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van diverse klankinstrumenten en toebehoren.

Tijd: 1 dag, 10.00 - 16.00 uur
Cursuskosten: € 150,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

 

­