­

Voor enkele van onze opleidingen bieden wij de mogelijkheid om de betaling van de opleiding te voldoen in termijnen. Hier lees je alles over de mogelijkheden daartoe en de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen.

Gespreid betalen is een handige manier om het cursusgeld te voldoen in termijnen. Vaak komt het even niet gelegen om het gehele cursusgeld in één keer te voldoen om welke redenen dan ook. Het is dan ook jammer dat uitsluitend om deze redenen een opleiding niet gevolgd kan worden, in het bijzonder wanneer er sprake is van een beroepsgeoriënteerde (praktijkgerichte) opleiding. Happynings Soundhealing heeft besloten om een aantal opleidingen in aanmerking te laten komen voor het in termijnen betalen van het cursusgeld.

Gespreid betalen, wel zo gemakkelijk!

Bij elke opleiding staat duidelijk aangegeven of het betalen in termijnen mogelijk is. Indien je wilt weten of je in aanmerking komt voor gespreid betalen, dien je ons een e-mail te sturen met daarin het verzoek om gespreid te mogen betalen. Je bent definitief ingeschreven indien jouw aanvraag positief wordt beoordeelt.

Gespreid betalen is mogelijk voor inwoners van alle EU-landen die in het bezit zijn van een IBAN-nummer. Je ontvangt het officieel erkende certificaat nadat het gehele bedrag voldaan is. Voor de volgende opleidingen kun je gespreid betalen:
- Opleiding Energetic SoundTouch
- Opleiding Soundhealing

­