­

Klankschaalmassage 1

De vervolgcursus klankschalen bestaat uit één cursusdag. Een uitstekende aanvulling op de basiscursus werken met klankschalen. Je leert de basistechnieken in het geven van een klankschaalmassage en ondergaat de massage zelf ook om de werking te ervaren en te begrijpen. Men ontdekt het weldadige effect van resonantie en klanken op lichaam en geest. Na deze cursusdag heeft men voldoende basiskennis opgedaan om een ontspannende klankschaalmassage te kunnen geven met twee klankschalen. De thema’s van de basiscursus worden verder uitgediept.
Deze cursus is een onderdeel van de Opleiding Soundhealing.

Tijdens de gehele cursus staat het thema reiniging van lichaam en geest centraal. Je leert een volledige klankschaalmassage te geven met meerdere schalen. Ook werken we aan de verdieping van je kennis en vaardigheden op het gebied van klank en beweging.
Het werken met een Hartschaal en een klankschaal voor de bredere werking komen hierbij aan te pas. Tevens gaan we met de gong werken voor het intensiveren van de klankschaalmassage en daarin het afschermen van de cliënt voor invloeden van buitenaf.
Na deze dag ben je in staat om een behandeling te geven van 15, 30, 45 en 60 minuten. Daarnaast kun je een behandeling geven aan cliënten in een zittende- en liggende positie. De klankstoelmassage komt hierbij ook aan bod.

Voor consumpties, werkboek, benodigde instrumenten en toebehoren wordt gezorgd.
Na afsluiting krijgt men een certificaat van deelname en de mogelijkheid tot het aanschaffen van klankschalen en/of andere klankinstrumenten en toebehoren.
Natuurlijk mag je ook je eigen schalen meenemen, maar zorg er dan wel voor dat deze duidelijk zijn gemarkeerd zodat je ze altijd weer herkent.

Tijd: 1 dag van 09.30 - 17.30 uur
Cursuskosten: € 175,- p.p. (vrijgesteld van BTW)
Maximaal 6 personen.

Kijk in de agenda wanneer je wilt deelnemen. Deze cursus staat vermeld in de agenda als 'Klank 1'. Je kunt je via het aanmeldformulier inschrijven.

­